Hírek

HIGHLIGHTS OF HUNGARY 2020

2021. március 16.

2021. február 25-én, együttműködő partnerünk, a Magyar Állami Operaház jóvoltából megrendezésre került az Eiffel Műhelyházban a Highlights of Hungary 2020 díjátadó forgatás. Köszönjük, hogy ennyien figyelemmel kísértétek a programot, íme az összefoglaló!

A forgatás a járvány szabályainak maximális betartása mellett zajlott. Az Event and More a hagyományos szervezésen túl olyan különleges intézkedésekkel segítette az egészségünk megőrzését, mint az érkezésnél a hőmérő használata, a kötelező maszkviselés, a távolságtartás, a kézfertőtlenítők kihelyezése vagy például a mikrofonok folyamatos fertőtlenítése.

Az esemény kreatív igazgatója, nagykövetünk, Miki357 volt, a felvétel rendezője pedig Rádics Jankó munkáját dicséri. Amennyiben még nem tettétek meg, nézzétek meg a teljes műsort itt:

A közönségszavazáson minden eddiginél több, 64.000 szavazót regisztráltunk. Az első tíz helyezett:
1. Országos Mentőszolgálat

2. @nemakarokbeleszolni  

3. Tanulom Magam  

4. Örökbe fogadok egy ovit! mozgalom  
5. ÖMKi - Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet

6. Segítség.ma    

7. Pizza Manufaktura  

8. VATES  

9. Réel Chocolate    

10. Vas Megyei Szakosított Otthon


Gratulálunk nekik és a különdíjasoknak is, akik a következők:

●      KPMG Hungary Fenntarthatósági különdíj: Felelős Gasztrohős Alapítvány

●      GLAMOUR&Good különdíj: Hosszúlépés. Járunk? - Wonder Woman Budapest

●      Családokért felelős tárca nélküli miniszter Fiatalokért felelős helyettes államtitkárság különdíja: Munch.hu

●      Forbes Magyarország különdíj: Eperfa


A nagykövetek által odaítélt Nagyköveti díjat Gulácsi Erika, Szalatnak polgármestere vihette haza, amely 2.000.000 Ft pénznyereménnyel jár. A Közönségdíj 1. helyezettjének, az OMSz-nek szintén 2.000.000 Ft-os pénzdíjat nyújtottunk át.

További támogatóinknak, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek, Magyarország Miniszterelnökségének, a Batthány Lajos Alapítványnak és az Index.hu-nak köszönjük, hogy segítségükkel még több emberhez eljuthatott üzenetünk: Hass, alkoss, gyarapíts te is!

Hálásak vagyunk nagyköveteinknek, azaz Mádai Viviennek, aki műsorvezetőként is részt vett az eseményen, valamint Törőcsik Franciskának, Háfra Noéminek, Farkas Richárdnak, Miki357-nek, Trellay Leventének, Takács Ákosnak, Marsalkó Dávidnak, Martinkó Józsefnek és a PET Kupa csapatának. Gratulálunk a sikeres jelölésekhez!

Természetesen a Highlights nem áll meg. Kövessetek bennünket továbbra is a közösségi médiában, hiszen bemutatjuk a jelölteket, így még alaposabban megismerhetitek a siker mögött húzódó kreatív történeteket és ősszel iskolai road show-t is szervezünk!

Highlights 2021… COMING SOON!