Hírek

Highlights Of Hungary 2021

2022. február 24.

2022. február 24-én megrendezésre került a 8. Highlights of Hungary díjátadó. Az eseménynek ismét az Eiffel Műhelyház szolgált helyszínéül támogató partnerünk,a Magyar Állami Operaház jóvoltából. Kiket köszönthetünk a nyertesek között? Milyen rekordokat döntött meg az idei évad?

A tavalyi 60.000 szavazatot is túlszárnyalva ezúttal 98.000 szavazat érkezett. Köszönjük, hogy ilyen sokan leadtátok voksotokat, ennek tükrében az első tíz helyezett a következőképpen alakult:

1. Vérlovagok


2. Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület: Magyarország Madáratlasza


3. Székelyföldi Legendárium


4. Vas Kata Blanka kerékpárversenyző


5. Zöldgömb, Gazsó Orsolya


6. A Padlás című előadás


7.
Dr. Rényi Vámos Ferenc és csapata


8. A Magyar Zene Háza


9.
Gyetván Csaba, műsorkészítő


10.
Új református énekeskönyv

Gratulálunk a Vérlovagoknak, akik a Közönségdíj első helyezésével 2.000.000 Ft pénznyereményben részesülnek. Akárcsak a Nagyköveti díj győztese, amely idén a Tulipán Gyerekotthon lett.

A díjátadó esemény kreatív igazgatója Miki357 volt, az esemény és az élő műsor rendezője pedig Radics Jankó. Még nem láttad a teljes showt? Nézd meg most itt!

Az este folyamán a különdíjak is átadásra kerültek. Ezek a következők:

- Kiemelt stratégiai partnerünk, az Index.hu Pakosz Anna festőművésznek,


- Legrégebbi partnerünk, a KPMG a Fenntarthatósági Különdíjat a Magyarország Madáratlasza miatt, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek,


- Az MCC az MCC Díjat a Székelyföldi Legendáriumnak,


- A Miniszterelnökség, Fiatalokért Felelős Helyettes Államtitkárságának nevében a Családbarát Különdíjat pedig Fehérvári Donátnak nyújtották át.

 

Köszönjük, hogy nagyköveteink, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor és Nagy Anna elhozták nekünk nagyszerű jelöltjeiket!

További támogatóinknak, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek, Magyarország Miniszterelnökségének, a Batthány Lajos Alapítványnak idén is köszönjük, hogy üzenetünk, a Hass, alkoss, gyarapíts! még több emberhez eljuthatott az egész Kárpát-medencében! Köszönjük az Opera Ginnek, hogy különleges italaival elkényeztette díjátadó eseményünk vendégeit!

A Highlights of Hungary folytatódik! Kövessetek bennünket a Facebookon és az Instagramon, és ismerjétek meg a legkiválóbb magyar teljesítmények mögötti történeteket közelebbről is!