Hírek

INDUL A HIGHLIGHTS2022!

2022. november 18.

Idén is elstartolt a Highlights of Hungary, amely a 2022-es év legkiválóbb teljesítményeit gyűjti össze és mutatja be a nagyérdeműnek. Kik az idei nagykövetek? Mi várható az évadban?

A 10 NAGYKÖVET

Idén a jól ismert arcok mellett új nagykövetek is bemutatkoznak, akik az élet különböző területein érték el sikereiket, de közös felelősségük, hogy megtalálják a hétköznapi hősöket. Olyan velünk élő embereket, csoportokat állítanak elénk, akik valódi példát tudnak mutatni a fiatal generációnak, és akik miatt bárki büszkén vallhatja magát magyarnak.

Az idei Highlights nagykövetek:

1. Borbás Marcsi (Producer, főszerkesztő, műsorszerkesztő)

2. Mádai Vivien (ELLE magazin főszerkesztő)

3. Nagyköveti párosunk: Rókusfalvy Lili (Televíziós szerkesztő-műsorvezető) és édesapja, Rókusfalvy Pál (Nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos, bortermelő, kommunikációs szakember; országos borkulturális fesztiválok és konferenciák ötletgazdája és főszervezője, a

Borászok Borásza alapítója)

4. Trellay Levente (A 100sparks alapítója, a TELEP és a TELEP Galéria, valamint a BUDAPEST BÄGEL alapítója)

5. Nagy Viktor (Olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok magyar válogatott vízilabdázó, kapus poszton, Immunetec Proof Kft. alapítója)

6. Lobenwein Norbert (Kulturális szervező, a Telekom VOLT Fesztivál, a Balaton Sound, a STRAND Fesztivál, a ZamJam, a MOL Nagyon Balaton, a Best of Balaton egyik alapító-főszervezője, korábban a Sziget egyik tulajdonosa, az Akvárium Klub egyik vezetője, a korábban Highlights of Hungary díjra jelölt RoadMovie sorozat és a Lobenwein Galéria alapítója)

7. Pál István „Szalonna” (Kárpátalján született népzenész, a Magyar Állami Népi Együttes Művészeti vezetője, Prima Primissima Közönségdíjas és Érdemes művész)

8. Partos Bence (Mindset Pszichológia alapító-tulajdonos)

9. Bonta Gáspár (Designer, 360 design Budapest programigazgatója, Hype and Hyper lapigazgatója)

10. A Highlights of Hungary csapatának színeiben pedig: Oláh Zsanett (Ügyvezető igazgató), Tomka Emese (Szenior projekt menedzser), Mihályi Réka (projekt menedzser)

TUDJA MEG AZ EGÉSZ VILÁG!

A Highlights of Hungary nem verseny, inkább seregszemle, nem titkolt célunk, hogy az elismerés kultúráját népszerűsítsük. Immár tizedik éve díjazzuk kategóriák nélkül a Kárpát-medence legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeit. Tesszük mindezt azért, hogy széles körben el- és megismertessük a leginspirálóbb történeteket, közösséget szervezzünk azok alkotói és alakítói köré.

Csatlakozz hozzánk és kövesd figyelemmel az egész évadot!

Facebook: https://www.facebook.com/highlights.of.hungary

Instagram: https://www.instagram.com/highlights.of.hungary/

És már a TikTokon is: https://www.tiktok.com/@highlights.of.hungary