Hírek

MÁDAI VIVIEN - NEM AZ A LÉNYEG, HOGY KI JOBB, HANEM HOGY LEHETSZ JOBB

2020. október 29.
63513afdc77c2ab667bda031_Madai-Vivien_metszet2.jpg

2020-ban másodjára köszöntjük a képernyőről is ismert Mádai Vivient a nagyköveti csapatban, aki tavaly óta a Highlightsból merítve, maga is a tettek mezejére lépett egy régi álmának megvalósításával kapcsolatban.

Mit adott neked a Highlights nagyköveti cím?

Tavaly zöldfülűként érkeztem a csapatba. Ismertem a Highlightsot és követtem is a közösségi oldalakon, de részt venni a jelöltek kiválasztásában azért nagyobb falat. Óriási lehetőség, hogy fókuszba helyezhetünk olyan produktumokat, például kisebb vidéki vállalkozásokat, amik ugyanúgy megérdemlik a reflektorfényt, mint mondjuk egy közönségkedvenc film.

De ezen túl is inspirált a Highlights. Személyesen a legnagyobb ajándék nekem a Poetré, amely akkortájt született meg, amikor elkezdtünk együtt dolgozni. Az a rengeteg pozitív történet, a társaságból áradó energia bennem is elindított valamit és arra sarkallt, hogy én is mozgósítsam a saját kreativitásomat. Elhatároztam, hogy szeretnék valami olyat létrehozni, ami egyesíti a filmes tanulmányaimat és ötvözi a látásmódomat, ami még nem volt és amire büszke lehetek. Anélkül, hogy a siker mutatóival foglalkozzak, egyszerűen felemelő érzés érdekes emberekkel alkotni. Ez az, amit elhoztam a Highlightsból és remélhetőleg tovább is viszek másoknak.

Az általad jelölt,
a bangladesi sziámi ikreket szétválasztó Csókay professzor nyerte az I. helyezést tavaly a közönség jóvoltából. Milyen élményekkel távoztál a díjkiosztóról?

Emlékszem, megilletődtem, hogy Csókay professzor személyesen megköszönte a díjat. Hiszen nem tettem többet, mint jelöltem őt. A díjkiosztón egyébként váratlanul ért, hogy nyilvánosan kell beszélnem, amit amúgy, talán meglepő, de nem szeretek. Ám elnézve az embereket, eszembe jutott, hogy itt valamelyest mindenki elhagyta a komfort zónáját, és úgy döntöttem, hogy most rajtam a sor! Aztán persze hatalmas élmény volt és mindent sikerült elmondanom, amit akartam.
A díjkiosztó ettől függetlenül is leírhatatlan, mert a figyelemre és nem a versenyre van predesztinálva. Nem arra koncentrál, nem az a lényeg, hogy ki a jobb, hanem hogy lehetsz jobb. 


Milyen jelöltekkel készülsz idén? 

Még anélkül, hogy tudtam volna, bár reménykedtem benne, hogy felkérnek újra nagykövetnek, egész évben feljegyeztem a potenciális jelöltjeimet. Ráállt az agyam a keresésre, egészen más szemmel, nyitottabban járok-kelek a világban - ez önmagában is olyan sokat hozzátesz az életemhez. Köszi, Highlights! Nekem fontos, hogy ne csak, mint Mádai Vivien televíziós műsorkészítő, szerkesztő és műsorvezető jelenjek meg, hanem ennél szélesebb spektrumon prezentálhassam az általam látott kiváló magyar teljesítményeket. Úgyhogy ezúttal is merítek a humor, a vidékfejlesztésés a filmes szféra remekjeiből egyaránt. Illetve a Highlights Facebook és Instaoldalaiból, ahol nyomon követem a közönség nagyköveti ajánlásait.


Szerinted melyek voltak 2020 legkiválóbb teljesítményei? Ajánld őket képpel, videóval vagy bármilyen kifejező módon a nagyköveteinknek! Oszd meg Facebook-oldaladon vagy az Instagramodon, akár Storyban a #hassalkossgyarapíts hahstaggel és jelöld be rajta a @Highlights_of_Hungary-t!