A vászon két oldalán

A vászon két oldalán


Három nő őszintén a vászon két oldaláról és a Highlights of Hungary-ról.

 

 

A 2020-as év első podcast adásában adunk a női energiáknak Mádai Vivien, műsorvezetővel, Törőcsik Franciska, színművésszel és Varga Judit Csuti, Emmy díjra jelölt díszlet és látványtervezővel, a Prop Club alapítójával. Hármójukat a tévés-filmes szakmai közegen kívül az köti össze, hogy a Highlights of Hungary kurátori csapatának tagjai, de az adás végére kirajzolódik, hogy a kapcsolódási felületek több területen is összeérnek és kiderül, milyen az, amikor a színész színpadon kívül találkozik a díszlettervezővel, vagy az, amikor egy intenzív időszak után nem munkával telnek a hétköznapok.

 

 

Arról már korábban esett szó, hogy a Highlights of Hungary egy előremutató kezdeményezés, amely immáron hetedik éve gyűjti Magyarország olyan értékteremtő és inspiráló történeteit, melyek nagyobb reflektorfénybe helyezve kisebb közösségek, vagy akár az egész társadalom számára pozitív hatással bírnak. Az idei szelekció január 10-én válik publikussá a Highlights of Hungary weboldalán, így hamarosan kiderül, hogy a kurátorok milyen projektekre, kezdeményezésekre szeretnék felhívni a figyelmet, illetve, hogy mi alapján választották ki jelöltjeiket az idei Highlights of Hungary válogatásban.

 

 

Fotó @Pákonyi Bence

 

 

„Nehéz eltalálni azt, hogy mi az igazi Highlights, mi az, ami megkerülhetetlenül zseniális, amire egyszerűen fel kell hívni a figyelmet, mert kötelességünk társadalmi szempontból.” – Törőcsik Franciska

 

A kilencedik adás kivételes személyiségei szuperül kitesznek egy jó társaságot, mindannyian más-más bázissal, de mégis hasonló szemlélettel, őszintén beszélnek karrierjükről, arról, hogyan alakítanak maguknak tudatosságot és milyen szerepeket játszanak a munkában és a magánéletben. A többi kiderül a podcast beszélgetésből.

 

 

 

A podcastet ide kattintva lehet meghallgatni, a kilencedik epizód errefelé található.

 

 

 

 

Vissza Megosztás!

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!