televíziós műsorvezető, szerkesztő

Mádai Vivien
televíziós műsorvezető, szerkesztő

„Megtiszteltetés a HoH kurátori csapatába tartozni, egyben nagy felelősség is. Olyan történeteket keresek és szeretnék megmutatni, amik nem csak hatással vannak az emberekre, de utat is mutathatnak. Egy olyan utat, ami cselekvésre késztet, és jó példával szolgálhat. Olyat, mint amilyen a HoH kezdeményezés is. Irány a kreativitásnak, a lehetőségnek és a fejlődésnek. Amikben én is hiszek.”

"A gimnáziumot a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium dráma tagozatán végeztem, majd ezután Dániában a Vraa Hojskole-be jártam és a design és textil tervezéssel ismerkedtem meg közelebbről. Az egyetem miatt visszatértem Magyarországra, és a Színház-és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán tanultam. Tanulmányaim alatt, tanáraim és egykori mentoraim Máté Krisztina és Bárdos András tanácsára, részt vettem egy castingon, és rögtön a mélyvízben találtam magam. Dolgoztam műsorvezetőként az RTL Klub több műsorában, a Magyar Televízióban, a Fem3 csatornán, 2 éve pedig a TV2 Mokka című reggeli műsorának vagyok állandó műsorvezetője. Lassan 10 éves televíziós pályám során szerencsém volt, olyan emberekkel találkozni, akiknek élete nem csak inspiráló volt számomra, de elindítottak egy olyan úton, amivel már az egyetem alatt is kacérkodtam, ez a dokumentumfilm világa. Mióta az eszemet tudom mindig is történeteket szerettem volna mesélni különböző platformokon keresztül, más-más látásmódokkal. Megtiszteltetés a kurátori csapatba tartozni, egyben nagy felelősség is. Olyan pályákat, műveket keresek és szeretnék megmutatni, amik nem csak hatással vannak az emberekre, de utat is mutathatnak. Egy olyan utat, ami cselekvésre késztet, és jó példával szolgálhat. Irány a kreativitásnak, a lehetőségnek, és a fejlődésnek. Amikben én is hiszek."

 

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!