81font architecture & design alapítója, vezető tervezője

Szendrő Péter
81font architecture & design alapítója, vezető tervezője

"A munkám során alapvetés hogy mindig az eredetit keresem, fontos, hogy megtaláljam azt a mélyebb tartalmat, ami egy alkotást igazán időtállóvá és egyedivé tesz. Nem elégszem meg soha az átlagos, konformista megoldásokkal, és nekem pont ezt jelenti a Highlights of Hungary kurátorság is."

 

Szendrő Péter megvalósult munkái között vannak Budapest legmeghatározóbb vendéglátóhelyei, markáns, jellegzetes stílusa 2008 óta formálja a város éjszakai életének képét. Minden munkájánál kerüli a szokványos megoldásokat, melyeket az alapgondolattól a megvalósulás utolsó szakaszáig végigkísér. Hisz az “érték és tehetség” alapú társadalomban; szívesen dolgozik együtt olyan fiatal alkotókkal, akikben lehetőséget lát. Munkájában elhivatott, összművészeti alkotások létrehozására törekszik, folyamatosan keresi az új lehetőségeket társalkotói együttműködésekre.

 

"A munkám során alapvetés hogy mindig az eredetit keresem, fontos, hogy megtaláljam azt a mélyebb tartalmat, ami egy alkotást igazán időtállóvá és egyedivé tesz. Nem elégszem meg soha az átlagos, konformista megoldásokkal, és nekem pont ezt jelenti a Highlights of Hungary kurátorság is.

Célom, olyan embereket, alkotásokat, csoportokat felkutatni, akik ugyanígy gondolkoznak az alkotó munkáról mint én, akik nem sajnálják azokat a gondolatokat és azt az időt belefektetni, amitől több és más lesz a munkájuk. Bízom abban, hogy ez a platform egy olyan szakmai közeget fog összehozni, ahol az értékteremtés a lényeg, nem a gyors, felszínes siker, így az általunk kiválasztott munkák évek múlva is Magyarország legjobbjai között lesznek."

 

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!