színésznő

Törőcsik Franciska
színésznő

" ...nem a verseny a lényeg, nem számít, ki hányadik helyen végez, inkább azon van a hangsúly, hogy olyan emberek találkozhassanak egymással, akik nem sajnálnak gondolatot, időt és energiát fektetni valamibe, ami hozzátesz a világhoz, nem törődve azzal, hogy a világ beéri kevesebbel is, mert ŐK azok, akik nem érik be kevesebbel. Ez ebben az általában értékválságban szenvedő, gyors és látványos sikereket éltető világban nagyon nagy szó. Ezt jelenti számomra a Highlights of Hungary, és ezért megtisztelő számomra, hogy 2020-ban a zsűri tagjai között újabb értékteremtő emberek munkáját ismerhetem meg."

Törőcsik Franciska színésznő. A Színház és Filmművészeti Egyetem elvégzése után Székesfehérvárra szerződött. 2017 óta szabadúszó. A színházi és szinkron szerepeken túl, játszott a Swing, az Aurora Borealis a Vaksötét és a Búék című nagyjátékfilmekben és számos kisfilmben, illetve sorozatban is.

"2018-ban a jelöltek közé került a Táp Színház Utas és Holdvilág című előadása, amiben én is játszom. Felemelő érzés volt a díjátadó eseményen részt venni. Úgy éreztem, ez egy ünnep. Azoknak az embereknek az ünnepe, akik mernek kigondolni valami eredetit, ami értéket képvisel, ami segít másokon, és nem riadnak vissza akkor sem, amikor ezért komoly áldozatokat kell hozni. Ezen az ünnepen nem a verseny a lényeg, nem számít, ki hányadik helyen végez, inkább azon van a hangsúly, hogy olyan emberek találkozhassanak egymással, akik nem sajnálnak gondolatot, időt és energiát fektetni valamibe, ami hozzátesz a világhoz, nem törődve azzal, hogy a világ beéri kevesebbel is, mert ŐK azok, akik nem érik be kevesebbel. Ez ebben az általában értékválságban szenvedő, gyors és látványos sikereket éltető világban nagyon nagy szó. Ezt jelenti számomra a Highlights of Hungary, és ezért megtisztelő számomra, hogy 2020-ban a zsűri tagjai között újabb értékteremtő emberek munkáját ismerhetem meg."

 

 

@Papp-Schneider Photography

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!