Telep Galéria és Konyha társalapítója, a 100szikra alapítója

Trellay Levente
Telep Galéria és Konyha társalapítója, a 100szikra alapítója

"Ebbe a kezdeményezésbe beleképzelem annak a lehetőségét, hogy az ország, ahol élek egy sokkal jobb hely annál, mint amit a hétköznapok szürkesége láttatni enged. Azok a személyek, események, tárgyak, adott esetben gondolatok, amik itt kiemelésre kerülnek, szépen rávilágítanak arra, hogy a "szellem" fejlődése örökkön létező folyamat. Akármilyen mélyről is kelljen indulnia, és akárhányszor is kelljen újrakezdenie. Őszinte derűlátóként sokat remélek a HoH-tól, és remélem, hogy idővel fel tud nőni a végső feladatának beteljesítéséhez."

"9 éve költöztem vissza Magyarországra, azt megelőzően Svájcban, Németországban és Ausztriában éltem és folytattam tanulmányokat a természettudományok, a design és az építészet területén. Ezt követően pár barátommal megalapítottunk egy "összművészeti-bemutatóteret". Mindezt tettük azzal a céllal, hogy mindenféle kötöttség nélkül helyet teremtsünk olyan művészeknek és kiállításoknak, amik valóban előremutatók és a maguk nemében különlegesek. Így született meg ez a független "Off-space" aka. Telep Galéria.

A magam részéről, az "indirekt" dolgokban hiszek, ami nem a képembe tolja az üzenetét, hanem hátulról közelít, hagyja magát felfedezni, elgondolkodtat és ebben a folyamatban szinte a "történet" részévé válhatok.

Ebbe a kezdeményezésbe beleképzelem annak a lehetőségét, hogy az ország, ahol élek egy sokkal jobb hely annál, mint amit a hétköznapok szürkesége láttatni enged. Azok a személyek, események, tárgyak, adott esetben gondolatok, amik itt kiemelésre kerülnek, szépen rávilágítanak arra, hogy a "szellem" fejlődése örökkön létező folyamat. Akármilyen mélyről is kelljen indulnia, és akárhányszor is kelljen újrakezdenie. Őszinte derülátóként sokat remélek a HoH-tól, és remélem, hogy idővel fel tud nőni a végső feladatának beteljesítéséhez."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!