slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

ÁERON

 

Az ÁERON márka 2011-ben született meg, amikor Eszter olyan barátokkal ismerkedett meg, akik befektetőként segítettek megvalósítani azt a márkát, amely az ő tervezési szemléletét jelképezi.

 

Az ÁERON formavilágát a kiváló minőség, az innovatív kivitelezés és az időtlen elegancia egyedülálló kombinációja nyújtja. Minden egyes kollekció a hagyományos szabászati technikák újra értelmezésére fókuszál kizárólag a legfinomabb anyagok használata mellett.

 

A minimál, mégis nőies érzékiség egy egész évtizedet meghatározó ÁERON megjelenésének kulcsát egy olyan művészi megoldás jellemzi, ahol a munka és a játékosság harmóniában él. Eszter munkájának alapvető jellegzetességét és inspirációját egészen napjainkig a letisztult, éles vonalak, az anyagminőségre történő fókuszálás és a tökéletes kidolgozás jelenti.

 

Az ÁERON ma több, mint 100 boltban van jelen világszerte.

 

 

 

 

www.aeron.hu

instagram.com/aeronstudio

facebook.com/aeron.aeronstudio

Kurátori méltatás


"A magyar divat kimagasló minőségű és kreativitású márkája, akik évről évre képesek megújulni, és új távlatokat nyitni a divatiparban."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!