slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

BEYOND THE STANDARD

 

A Beyond the Standard azzal a céllal jött létre, hogy az utazással járó szélsőséges kalandok és sportok iránti szenvedélyünket és szakértelmünket minél több hasonló érdeklődésű emberrel megosszuk. Közösen teljesíteni a világ legmagasabb motorral járható útját a Himalájában, lakatlan szigetek között szörfözni kuna indiánok vezetésével a panamai-kolumbiai határon, Japán északi vulkánjain szűzhóban síelni vagy snowmobilokkal lemenni a strandra tábortüzet rakni Kamcsatkán önmagukért beszélő bakancslistás élmények.
Ahogy az utazás egyre inkább tömegek számára is elérhetővé válik, úgy nő az igény a minél valódibb, emberközelibb, maradandóbb tapasztalatszerzésre. Ebben segítünk töretlen lelkesedéssel lassan 10 éve.


 

VIDEÓ

 

 


Beyond The Standard csapat:

Pataricza Fanni

Vértes János Benjámin

Albert Gáspár

Rudolf Marci

Csillag Zsófi

 

 

 

www.beyondthestandard.com

www.facebook.com/beyondthestandard

 

 

Kurátori méltatás


"A Beyond the Standard egy budapesti központú, dinamikusan fejlődő egyedi utazásszervező vállalkozás. Az utazási irodák piaca napjainkban nagy átalakuláson megy keresztül, a tömegturizmus egyre kevésbé szexi, miközben a valódi, emberközeli élményekre egyre nagyobb az igény. Csapatuk mostanra több mint 100 országot fedezett fel és olyan helyi kapcsolatrendszert épített ki, amely garantálja az autentikus és maradandó tapasztalatszerzéseket. A BTS - ahogy a legtöbben hivatkoznak rájuk - úgy elégíti ki a bakancslistás élmények iránti vágyainkat, hogy azokat korábban még meg se tudtuk magunknak fogalmazni. Nem más utazási irodákkal versenyeznek, hanem egyéni utasoknak kínálnak olyan extrém kalandokat, melyek biztonságosan, gazdaságosan és ekkora fun faktorral csak csoportosan kivitelezhetőek. Keresztülmotorozni a Himaláján vagy lakatlan szigetek között szörfözni a panamai-kolumbiai határon nemzetközi felfedezők társaságában csak két példa az évi nagyjából egy tucatnyi egyéni utazásból az egyre bővülő céges portfóliójuk mellett."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!