slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

HENRI GONZO // FOMO FILMZENE

 

Henri Gonzo 2011 végén alapította meg a Fran Palermo zenekart, ami egyedi felállásának és eklektikus hangszerelésének köszönhetően a 2010-es évek egyik legnépszerűbb hazai indie rock zenekarává nőtte ki magát.

Henri emellett szóló-előadóként és szerzőként is aktív.

A multiinstrumentalista, excentrikus tehetség pályakezdéséről és alkotási folyamatáról 2018-ban az Index egy portré-dokumentumfilmet is forgatott.

Henri Gonzo a 2019-ben mozikba került FOMO című nagyjáték filmhez a főcímdal (Jeopardy) mellet a film záró számát (Coin In The Fountain) írta melyekben minden egyes hangszert egymaga játszott fel.

 

 

 

Coin In The Fountaine VIDEÓ

Jeopardy VIDEÓ

 

 

Fran Palermo Facebook: https://www.facebook.com/franpalermomusic/

Fran Palermo Instagram: https://www.instagram.com/franpalermoband/?hl=hu

Fran Palermo Spotify: https://open.spotify.com/artist/5pey8GDHGCU8pzAFrjKslD

 

 

Kurátori méltatás


"Filmesként fontosnak tartom, hogy elismerjük a filmeken dolgozó, sokszínű stábot, akik az alkotómunkájukkal a film létrehozásában komoly szerepet vállalnak. Idén, számomra az egyik legerősebb kreatív hozzáadott értéket, Henri Gonzo FOMO című filmhez írt zenéi képviselik. Stílusában, és minőségében tökéletesen  passzoló számokat írt a filmhez, ami  követi a film lendületes hangulatát, mély mondanivalóját, energiáját, mindezt úgy, hogy önmagában is értéket képvisel. Jeopardy (főcímzene), Coin in the fountain, című számai miatt esett rá a választásom. Henrit, Fran Palermo zenekarával évek óta az egyik legerősebb új zenei belépőnek tartom."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!