slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

HETI BETEVŐ

 

A Heti Betevő hat éve tevékenykedő nonprofit egyesület, alapszabályában rögzítetten független politikai pártoktól és vallási felekezetektől, tevékenysége teljes mértékben önkéntesek munkáján alapszik. Tagjainak elsődleges célja minden vasárnap tápláló, minőségi “vasárnapi ebédet” biztosítani az arra rászoruló embereknek. Az ebédet a szervezetet támogató éttermek készítik el, alapanyagáron. A kezdetben maroknyi emberből álló baráti társaság kezdeményezése ma egy országosan több helyszínen működő segítő közösséget hozott létre. A VII. kerület mellett a VIII. kerületben, Makón, Székesfehérváron és Pécsen is működik csoportunk. Évente megközelítőleg 35 000 adag ebédet osztunk ki a rászorultaknak.

 

 

VIDEÓ

 

 

A Heti betevő budapesti "stáb" létszáma 50 fő, a vidék kb 30 fő, ezen kívül számos állandó önkéntes segíti a munkánkat. Mindenki hozzájárul a tevékenységekhez, ahogy ideje és adott feladatokra szükséges képességei lehetővé teszi.

 

 

 

 

hetibetevo.hu

facebook.com/hetibetevo/

 

 

Kurátori méltatás


"A Heti Betevő évekkel ezelőtt tűzte ki célul, hogy éttermi minőségű vasárnapi ebédet oszt rászoruló embereknek. Ezt hétről hétre, hónapról hónapra ugyanolyan lelkesedéssel csinálják, mint a kezdetekkor. Ez olyan felelősség, amit csak komolyan, felkészülten és a végsőkig elhivatottan lehet elbírni. Számomra ez a lenyűgöző a munkájukban."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!