slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

HUMUSZ SZÖVETSÉG

 

A Humusz Szövetség célja, hogy Magyarországon a fenntartható, természeti erőforrásokkal takarékosan bánó életmód napi gyakorlattá váljon. Azért dolgozunk, hogy rendelkezésre álljon az ehhez szükséges ismeret és akarat az egyénekben és közösségekben, a szakmai döntéshozók, szakemberek és az oktatási szektor szereplői körében, illetve kialakuljon a szükséges társadalmi, gazdasági és környezeti feltételrendszer. A nulla hulladék felé vezető úton eszközeink a tájékoztatás, az oktatás és tanácsadás, a jó gyakorlatok felkutatása, kidolgozása és megvalósítása, valamint a közösségi együttműködések ösztönzése.

 

 

VIDEÓ

 

 

Csapat:

Urbán Csilla elnök
Virágh Erika alelnök
Merza Péter alelnök
és számos önkéntes aktivista, tagszervezetek, pártoló magánszemélyek

 

 

ww.humusz.hu
facebook.com/humusz.szovetseg
Instagram: humusz_szovetseg

 

 

Kurátori méltatás


"Ha van bűnmegelőzés, miért ne lehetne hulladékmegelőzés? Miképp lehet szolidáris a gazdaság, miképp tudjuk a klímaszorongás csökkentésével magát a természetet tudatosan a “nagyvárosba illeszteni”? Ezek alapkérdések és persze a kérdésekhez szorosan kapcsolódó missziók a Humusz Szövetségnél, akik egyébként egy utópisztikusnak ható, de nagyon is valóságos épületet, hozzá tartozó kertet, tanösvényt üzemeltetnek a Móricz Zsigmond tér közvetlen közelében. Nemcsak dumálnak, hanem írnak és kutatnak, segédanyagot gyártanak oktatóknak, átfogó, reális javaslatokkal bombázzák az eltunyult döntéshozókat is."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!