slider-1
slider-1
slider-1
slider-1
slider-1

KOLORÁDÓ FESZTIVÁL

 

Kolorádó Budapest és a természet határán, a budai dombok vonulatai között fekszik, egy olyan erdő közepén, ahol kicsit minden más: valahogy jobban működik a világ. 2020-ban ötödik alkalommal lakjuk be a cserkészparkot hogy reggeltől estig és estétől reggelig táncoljunk kísérletező, kifejezetten újító hazai és nemzetközi dj-k zenéire, vagy vállvetve ugráljunk a magyar élőzenei szcéna legjobbjaira. A gondosan válogatott és adagolt zenén túl erdőbe rejtett előadások, kortárs tánc és mindenféle lélek és fejtágító programok várják a teljes felszabadulásra vágyókat.

 

 

VIDEÓ

 

 

KOLORÁDÓ csapat:

Manek Gábor

Vértes János Benjamin

Bede Márton

Laki László

Tollner Máté

Gyenge Laura

Gunther Dóra

Sipos Márta

Somlyai Orsolya

Vereckey Ákos

Pusztai Lola

Kocsis András

Jezerszky Viktória

Molnár Andris

Kustán Gergely

Gyarmati Zea

Turzai Ákos

 

 

 

www.kolorado.hu

www.facebook.com/koloradofesztival

Kurátori méltatás


"A Kolorádó fesztivál 2019-ben 4. alkalommal ver tábort a budai hegyek szívében. Évről évre fiatalok ezrei gyűlnek össze az erdő mélyén egy cserkészparkban, hogy az ország legsokszínűbb elektronikus és underground zenei fesztiválján szabaduljanak el és töltődjenek fel.  A lokáció számos különleges adottsága közül az egyik a térerő hiánya, a látogatók figyelmet nem osztja meg telefonjuk és a közösségi média. Kolorádót a közönség teszi azzá, ami: egy befogadó és kreatív térré. Ahol a városi létből kiszakadva új gondolatokkal, zenékkel találkozhat az ember.  Az európai szinten is kiemelkedően aktuális zenei kínálat mellett a Kolorádó nem csak egy természetközeli buli élmény, hanem egy kulturális és szellemi feltöltő pont. Napközben workshopokon, színházi és edukatív előadásokon, kerekasztal beszélgetéseken keresztül tanulnak, cserélnek fontos gondolatokat a fesztiválozók, estétől pedig több mint 6 helyszínen táncolnak nagyszínpados koncertekre és barangolnak az erdőbe rejtett bulikban hajnalig."

A kurátor jelöltjei

Ez a weboldal (nagyon finom) sütiket használ a jobb működés érdekében. Ha böngészni szeretnéd weboldalunkat, kattints az OK gombra. További információ

OK

KÖSD BE MAGAD A HIGHLIGHTS OF HUNGARY KÖZÖSSÉGBE ÉS REGISZTRÁLJ!