I. helyezett - 2017

Tailorland

A Tailorland Győrben található, Szabó Konrád profi BMX-es saját 4000m2 -es pályája melynek építése 2014 tavaszán kezdődött meg és 2016 júniusában fejeződött be. Előzmények:
A győri bmx-esek helyzete nem volt egyszerű 2013-tól kezdve, ugyanis az akkori pályájukat elkellett dózerolni a földhivatal feljelentését követően. Ennek következtében Szabó Konrád, hazánk egyik legkiemelkedőbb profi bmx-ese aki rengeteg külföldi eredménnyel büszkélkedhet elkezdte felépíteni saját pályáját.Tailorland:
A pálya építése 2014 tavaszán kezdődött meg. Konrád célja egy nemzetközi szintű pálya volt. Eleinte saját fejlődése céljából kezdte meg a pálya építését, hogy feltudjon készülni a komolyabb nemzetközi versenyekre. A nagyobb ugratók elkészültével neki ugrott az utánpótlás számára kedvező ugratókhoz is. Itt található Magyarország legnagyobb szivacsgödre (7x6x2 méterami eleng), edhetetlen a mai világban a profi illetve az amatőr bmx-esek gyakorlásához, ezen felül a pálya szíve a 7 méter magas “gyorsító” ahonnan lendületet szereznek a sportolók a különböző ugratókhoz, ugyanis van nagy ugratós sor, kis ugratós sor, nagy gyakorlós ugrató, kis gyakorlós ugrató illetve park rész. A pálya 2017 tavaszára forrta ki magat teljesen annak ellenére, hogy Konrád 2016-os videója, amely teljes egészében a Tailorland-en lett leforgatva hatalmas sikert aratott és mondhatni, ennek köszönhetően jutott el és ismerték meg a pályát hazánkban és külföldön is. A videót követő év tavaszán sikerült megrendezni az első Tailorland versenyt. A pálya minőségét tükrözi,  hogy a versenyen számos magyar rider mellett, a külföldről (német, osztrák, cseh, szlovák) is számos nevezés érkezett.

63513afdc77c2a7aefbd9f37_Tailorland.jpg
63513afdc77c2a6a99bd9c04_Boszormenyi_Nagy-Gergely.jpg
Nagyköveti méltatás

Böszörményi Nagy Gergely

Néhány srác a Győr-melléki szuburbiából gondolt egy nagyot, és a semmi közepén felhúzott egy őrülten látványos, minden elemében saját tervezésű BMX-parkot. Konrád és barátai innen lövik az éterbe a végtelen mennyiségű fotós és videós kontentet, profi vizualitással, mégis személyes stílusban — amiből árad a csapatszellem. Tailorland bringás mennyország, egy barkács-Disneyland. Nagyon vagány, nagyon zsigeri.

A nagykövet további jelöltjei