OPEN CONFERENCE

Jelölt 2019

A Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet OPEN Conference programja: a Nyitottak vagyunk azokhoz a cégekhez, szervezetekhez szól akik alapvető értéknek tekintik, hogy munkatársainkat és partnereinket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítélik meg. A közösségéhez már több mint 1000 cég és szervezet csatlakozott, akik amellett hogy kampányokon keresztül kiállnak a nyitottságért, azért is tesznek, hogy sokszínűbbé és nyitottabbá váljanak: ez nem csak a boldogabb munkavállalók, de az üzleti siker kulcsa is. Ennek teremtettek platformot az OPEN Conference nemzetközi konferenciájukkal, ahol világmárkák globális vezetőitől, és a régióból indult vállalkozásoktól egyaránt inspirációt merít évről évre a több mint 10 országból érkező közönség.

Nagyköveti méltatás

Liptay Gabriella

"Nem gyakori, hogy világtrendek hamarabb felbukkannak nálunk, mint ahogy a mérvadó nemzetközi szakértői műhelyek elkezdenének beszélni róluk. Az egyik forró téma, amelyről ma már sorra jelennek meg kutatások, ami Magyarországon azonban már 7 éve elkezdődött: 
az emberek egyre inkább azt várják el a cégektől, márkáktól, munkahelyektől, hogy nyilvánítsanak véleményt, és járjanak el helyesen a társadalmat érintő fontos kérdésekben: az egyenlőtlenségek csökkentésétől, a diszkrimináció megszűntetésén át, a klímaváltozásig. 2013-ban indult Magyarországon a Nyitottak vagyunk nevű kezdeményezés, amely évekkel megelőzve a trendet, kis- és nagyvállalatokat, szervezeteket összefogva, őket kampányokba, akciókba hívva áll ki azért hogy megmutassa: ha egy szervezet, cég nyitott, alapértékének tekinti, hogy mindenkit csak a tettei és a teljesítménye alapján ítél meg, akkor az nem csak helyes hozzáállás, hanem sikeresebb szervezetet, és boldogabb munkavállalókat jelent.
A Nyitottak vagyunk-hoz évek alatt több mint 1000 cég és szervezet csatlakozott, a legnagyobb világcégektől a kis műhelyekig, Budapestről és vidékről egyaránt. Évről évre cégvezetők százai állnak ki a nyilvánosság elé a Nyitottak vagyunk kampányainak résztvevőiként, hogy motorjai legyenek a pozitív változásnak, ismert emberek kapcsolódnak be a kezdeményezésekbe. Konferenciájukra pedig elhozzák Európa és a világ vezető szakértőit, hogy a vállalatok vezetői is tanulhassanak tőlük. 

Eredményeik, megközelítésük egyedülállóvá teszi őket nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is."

63513afdc77c2a5a45bda008_open-conference.jpg