Azt mondják, ha igazán meg akarunk ismerni valakit, nézzük meg, mit szeret. Rosenstein Tibor és Róbert, az immár 25 éves múltra visszatekintő Rosenstein vendéglő tulajdonosai, apa és fia, odavannak a hivatásukért, szenvedélyesen szeretik, amit csinálnak. Védjegyükké vált a gasztronómiához kötődő hagyományok ápolása és a minőségi, innovatív vendéglátás.Hiszik, hogy az étterem nemcsak lakomahely, hanem a lélek és a szellem feltöltődési helye is egyben, ezért egy vendéglátóhelynek a békesség szigetének is kell lennie. Ők ehhez a magunk módján azzal is igyekeznek hozzájárulni, hogy a családból mindig van valaki a vendéglőben, akivel lehet beszélgetni, aki segít abban, hogy a vendég azt érezhesse, otthon van, jó kezekben van. Lassan egy évtizede dolgoznak azon is, hogy vendégeik ne csak az étteremben, hanem akár otthon is élvezhessék a náluk megszokott, "rosensteines" ízeket, így a saját márkás termékek sora is egyre terebélyesebb: szörpök, lekvárok, pálinkák, sörök, borok, habzó bor, tészták, olívaolaj és kávé alkotják a még korántsem teljes sort, és lassan-lassan összeáll a régóta dédelgetett álom: egy saját kis deli.
"Ha akad egy ember, aki mindent tiszta szívből tesz, az nem más, mint Tibor. Akinek nem áll az útjába pár válaszfal, hogy megalkossa azt a konyhát, amire nemhogy születni kell, hanem összeforrni a család szó fogalmával. Az a törődés, amit Rosensteinék immáron 30 éve csípőből hoznak, másnak mágia lehet alaphangon.De ők családilag ténylegesen meg tudják koronázni a Mosonyi utca félreesőnek ható szegletét a gasztronómia és odaadás minden oldaláról. Egy mondattal nehéz lenne összefoglalni azt a sok innovatív és közösségépítő projektet, ami folyamatosan meglepetéssel szolgál a vendégeiknek."