Jelölt 2021

Fiatalok az Élet Szolgálatában közösség (FÉSZ)

“A Fiatalok az Élet Szolgálatában közösséget (FÉSZ) azzal a céllal hoztuk létre, hogy a fiatalok minél több ismerettel rendelkezzenek az ember fogantatásáról és a magzat fejlődéséről. A FÉSZ küldetése az ismeretterjesztés és a magzatok élethez való jogának képviselete a nyilvánosság előtt. Úgy gondoljuk, hogy ez a tudás sokat segít, amikor a krízisre keressük a megoldást, de ami még fontosabb, hogy felelősebb életvezetésre indíthatja a fiatalokat. 2012-ben jött létre az első csoport, akik számára kidolgoztuk a Kilenc hónap az életről c. képzésünket. Fiatalok bevonásával előadásokat tartunk, rendezvényeken információs sátrat állítunk fel, megjelenünk a sajtóban, közösségi felületeken, és minden lehetséges módon képviseljük a magzatkorú babákat, akik a társadalom legkiszolgáltatottabb tagjai, és nem tudják képviselni az élethez való jogukat. A FÉSZ alapítója Keresztes Ilona, az Együtt az Életért Egyesület alelnöke."

https://www.facebook.com/fiatalokazeletszolgalataban/posts/4892007790849679?notif_id=1640046947539792&notif_t=page_tag&ref=notif

https://egyuttazeletert.org/

63513afdc77c2a8170bda1bb_Egyutt-az-eletert-egyesulet.jpg-masolata.jpg
63513afdc77c2a3159bda199_Okovacs_Mathe_IB_3994_1.jpg
Nagyköveti méltatás

Máthé Zsuzsa és Ókovács Szilveszter

"Az Együtt az Életért Egyesület krízisben lévő kismamáknak segít a krízis enyhítésében, a baba megtartásában és szükség esetén örökbefogadást készítenek elő. Ennek keretében jött létre a Fiatalok az Élet Szolgálatában közösség, akik a magzati élet védelméért dolgoznak. 2021-ben új megoldást kerestek arra, hogy megsokszorozzák az erőiket olyan módon, hogy közösségvezetőket, pedagógusokat, hitoktatókat kapcsolnak be ismeretterjesztő missziójukba. Aki szeretné a magzati élet fejlődéséről szóló tudást átadni a csoportjának, felkészülhet a témában és megszervezheti ott, ahol számára lehetőség adódik. Így született meg a következő projektjük, a Kilenc hónap - egy tanév program, amely komoly távlatokat nyithat az élet védelmének irányába."

A nagykövet további jelöltjei