IX. helyezett - 2021

Gyetván Csaba / műsorkészítő

“A bennünket körülvevő világ legegyszerűbb részletei is végtelenül érdekesek, a célom mindezt a friss, mai tartalomfogyasztási szokásoknak megfelelő hangnemben és platformokon láthatóvá és érthetővé tenni. A műsoraim, videóim elsősorban a hogyan készül? és hogyan működik? tematikára épülnek, az edutainment műfaja (szórakoztatás és okosítás) pedig remek lehetőségeket kínál arra, hogy a nehezen érthető részleteket is világossá tegyem. Persze bármilyen tevékenységről legyen is szó, ma már arról is beszélni kell, mitől és hogyan lehet az adott folyamat fenntartható. Talán leginkább ez utóbbinak köszönhető, hogy a GreenBrands nemzetközi minősítő szervezet első hazai közönségdíjasa lettem a 2020/2021-es közönségszavazáson. A díjat hat másik ország díjazottjaival együtt Bécsben vettem át idén szeptemberben.

A Facebook oldalamat 98 ezren, a Youtube csatornámat 67 ezren követik és nagyon nagy büszkeség, hogy a világ elsőszámú ismeretterjesztő csatornájának, a Discovery Channel-nek az egyetlen hazai gyártású műsorát készítem, immár 3 éve. A stábom operatőrből, hangmérnökből és vágóból áll, velük dolgozom.”

 

https://www.youtube.com/GyetvanCsaba

https://www.facebook.com/GyetvanCsaba

https://www.instagram/csaba.gyetvan


 

63513afdc77c2a1787bda1be_Gyetvan-Csaba.jpg
63513afdc77c2a5811bda19a_Nagy_Viktor_IB_3621_1.jpg
Nagyköveti méltatás

Nagy Viktor

"Online és televíziós műsorkészítő, műsorvezető, vlogger és influencer, a Green Brands International 2020-2021 összevont díj nyertese Gyetván Csaba. A Discovery Channel csatornán futó hazai gyártású sorozata, a Made In Gyetván Csabával című műsorával sok esetben olyan helyszínekre is meghívást kap, ahova egyetlen magyar forgatócsoportnak sem volt még lehetősége bejutni ezelőtt."

A nagykövet további jelöltjei