Jelölt 2021

Magyar Vízilabda Szövetség „női vízilabda válogatott kerethirdetés” videója

“A Magyar Vízilabda Szövetség 2020. januárjában új kommunikációs stratégiát kialakítva nagyobb hangsúlyt kívánt fektetni a közösségi médiás aktivitásokra. Megkoronázandó a befektetett munkát a tokiói olimpiára való kijutás jelentette a szövetség marketing és kommunikációs aktivitásainak csúcspontját: a női válogatott olimpiai csapathirdetése volt ez, ami a nyár egyik legforróbb napját hozta. Az ötlet az volt, hogy a videóban a csapatnak szurkoló népszerű színészek, zenészek, közéleti személyiségek "minicsapata mondja el" a beválogatásukat. A videó viharos gyorsasággal egy nap alatt készült el, a videóban szereplők óriási megtiszteltetésként élték meg, hogy részt vehettek ebben a projektben.”

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=ZjjjZwkIlbk63513afdc77c2afddfbda1c3_Magyar-Vizilabda-Szovetseg-noi-vizilabda-valogatott-kerethirdetes-videoja.png
63513afdc77c2a06eebda191_MS-Paint-_-Microsoft-Paint-Online.png
Nagyköveti méltatás

Highlights of Hungary csapat

"Olyan innovatív módon hirdették ki a keretet, ami szívmelengető, pozitív és természetes, és mind a szurkolókat, mind a sportolókat megfelelő módon motiválta."

A nagykövet további jelöltjei