A Fajszi Paprika Manufaktúra negyedik generációs családi gazdaság, ahol fűszerpaprika termeléssel és fűszerpaprika őrlemény előállításával foglalkoznak. Termőföldjeik magas tápanyagtartalma a dunai öntéstalajnak köszönhető, illetve annak, hogy a Duna vizével öntöznek. Prémium kézműves terméküket gondosan válogatják és hagyományos eljárással készítik. Munkájuk elsősorban kétkezi, manufakturális technikával és technológiával készül. Termékeiket mindig frissen őrlik és azonnal légmentesen csomagolják. Céljuk, hogy a magyar konyha legalapvetőbb, "legmagyarabb" alapanyagát kitűnő minőségben állítsák elő és mindenki számára elérhetővé tegyék, hiszen csalódottsággal tölti el őket is, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható termékek nagy része külföldről érkezik és gyenge minőségű. A régi, tradicionális eljárásokat bújtatják új köntösbe, fiatalos lendülettel és a hagyományok tiszteletével. Emellett elkötelezettek, hogy csak szezonális, magyar termékeket használjanak háztartásukban és receptjeikkel ezeket is népszerűsítsék a fenntarthatóság jegyében.
https://www.facebook.com/fajszipaprika
https://www.instagram.com/fajszipaprika/
“Habár a fűszerpaprika a magyar konyha szimbóluma, kevés igazán kiváló minőségű érhető el a kereskedelemben. Azonban a Fajszi Paprikánál egybe ér a tradíció és innováció, mindez egy olyan termékben, amit igazán büszkén használhatunk.”