Farkas Richárd

Az őriszentpéteri Pajta Bistro séfje.2019-ben kiérdemelte a Miele Év Ifjú Séftehetsége díját, 2020-ban pedig az országos rangsor 24. helye mellett az Év Fenntartható Étterme díjat is a Pajtának ítélték.

"Egy olyan szakmában, ami a négy fal közé szorítja az embert, a főzés számomra nem jelent munkát. Életforma, hivatás, alkotás, szabadság, folyamatos fejlődés, véget nem érő tanulás, amolyan belső út. Hogy ezt, olyan környezetben és emberekkel tehetem, akik szívvel-lélekkel végzik a dolguk (legyen az zöldségtermelés, állattenyésztés vagy étteremvezetés) és fontos számukra az értékteremtés, igazán inspiráló. Megtisztelő és felelősségteljes feladat nagykövetként ennyi kiváló és érdekes emberrel együtt dolgozni, a Highlights Of Hungary pozitív üzenetét közvetítve egy olyan kreatív közösséget építésében részt venni, ahol fontos az emberség és egymás segítése. Hiszen a legjobb dolgok sokszor szinte a lábunk előtt hevernek..."

Jelöltek